„Ергенът“ се впуска в търсене на дама за сърцето на мъжа мечта

Доближаваме се все повече до старта на снимките на най-романтичното екзотично риалити, a записването за кастинг вече стартира на 12 юли

Реклама

Дамите, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка, вече имат уникален шанс да променят живота си чрез най-вълнуващото телевизионно приключение– „Ергенът“. От 12 юли всяка представителка на нежния пол, която все още не е открила своята половинка, може да направи първата по-нестандартна стъпка към щастието, като се запише за кастинг за шоуто на сайта btv.bg.

За да се доближи максимално до представата за съвременна приказка, в концепцията на предаването са заложени лукс, екзотика и удобства, неприсъщи за нормалното ежедневие на повечето хора, което го превръща в изключително премиум продукт.

Неповторима наслада за сетивата на участници и зрители ще донесе приказната обстановка в предаването, която ще пренесе всички тях в един истински рай на Земята. Едно от най-романтичните и екзотични места в света, ще бъде „замъкът“, в който участниците ще живеят сред изискан лукс и неповторима природа. Скрити романтични заливи, уединени градини, незабравими залези и най-вече - божествена зора, която всеки ден ще дава начало на нови емоции за участниците и ще помага на дамите да намерят правилния път към сърцето на ЕРГЕНА.

Отличаващите се елементи, които подсилват усещането за романтика и лукс правят „Ергенът“ риалити формат, представя една уникално различна от реалната среда. По пътят към сърцето на един необвързан мъж ще се разкрие свят, в който всеки един би искал да види себе си, защото стремежът към нещо по-добро е естествено заложено в човека желание.

Риалити форматът предоставя възможности за интегрирано присъствие на марки, които са или искат да се асоциират и позиционират като премиум такива. Някои от категориите, които влизат в това число са ниско и високо-алкохолни напитки като шампанско, кафе, вино; всички видове храна, козметика, грим, продукти за лична хигиена; дрехи и аксесоари, бижута, автомобили, техника и устройства, телекомуникационни услуги и много други.

Възползвайте се от възможността да бъдете една от тях. Свържете се с нас и екипът ни ще предложи всички подходящи опции за вашия бранд.