Наум Шопов ще бъде водещ и на дигиталния екстеншън на „Ергенът“

Снимките стартират през септември

Реклама

 

Тази есен стартират снимките на третия сезон на най-романтичното риалити в българския ефир – „Ергенът“. В приказната обстановка на луксозно имение, разполагащо със собствена хеликоптерна площадка, джакузи и красива градина с уникална гледка към морето  25 дами ще се борят за сърцето на бизнесмена Александър Младенов..

Събитията, страстите и емоциите в предаването ще бъдат пренесени на страницата на предаването на btv.bg и на платформата btvplus.bg, където  зрителите ще има възможност да се насладят на допълнително съдържание. 

Успоредно със снимките на ТВ епизодите, водещият Наум Шопов ще открехва вратата към най-интересното с допълнително дигитално продължение, включващо интересни разговори с участничките за техните емоции, страхове и романтични трепети. Той ще разкрива тайни от имението и ще представя най-вълнуващото от събитията през сезона от първо лице.. Екстеншънът ще се снима на собствен, специално създаден декор, както и в различни локации на открито. Това, от своя страна, ще дава възможност на рекламодателите да позиционират продуктите и услугите си органично и да реализират нестандартна кампания в дигиталните и социални канали на предаването.

За повече информация и ексклузивни детайли можете да се обърнете към отдел „Дигитални продажби“.