bTV Radio Group с нова великденска рубрика и още повече оригинални възможности за изграждане на комуникационни кампании и достигане до максимален брой слушатели

Реклама

За период от 2 седмици – 10 дни радио ефирите ни ще представят рубриката “Великденски новини”. В рамките на рубриката ще споделяме информация за предстоящия светъл празник - позитивни и ведри новини, които ще информират за великденски базари, изложби и инициативи, изпълнението на ритуалите в различни градове и т.н.

Ексклузивната рубрика ще бъде позиционирана в ефирите след емисиите “Новини”, ще бъде представяна от водещите и ще бъде с продължителност до 1 мин. Специално записани заставки ще брандират “Великденски новини”.

През целия период на кампанията специални промо анонси, както и водещите на живо в ефир, ще информират аудиторията за “Великденски новини”. В сайтовете на радиата брандирана подстраница ще визуализира рубриката.

Рекламодателите ще могат да се възползват от специални реклалмни пакети с промо анонси, заставки, анонси на водещите, визия на спонсорите в уебсайтовете на радиата и Facebook постове.

 

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: [email protected]