България и светът чистят заедно планетата на 15 септември

Бизнес партньори на инициативата могат да бъдат всички фирми и компании, които искат да инвестират в каузата за по-чиста околна среда

Реклама

Още от създаването си bTV Media Group инициира и подкрепя редица социални каузи и проекти, свързани с българските деца и младежи, големи групи хора в кризисни ситуации, както и с опазването на околната среда. Създадената от bTV и реализирана с помощта на редица партньори емблематична кампания „Да изчистим България заедно” вече седем години отрежда водещо място на България сред страните с най-добри доброволчески практики в грижата за околната среда.

Тази година инициативата се провежда в подкрепа на най-голямата гражданска инициатива в света - World Cleanup Day. След като през 2017 година подобриха собствения си рекорд, доброволците на „Да изчистим България заедно” ще запретнат ръкави заедно с милиони хора от цялата планета в първия по рода си световен ден на чистенето на 15 септември 2018. Участие в него са потвърдили над 115 държави, а над 20 милиона души са включени като доброволци в локални акции на всички континенти.

Към акцията в България ще се присъединят и посолства на държавите, които участват в световното чистене.

Бизнес партньори на инициативата могат да бъдат всички фирми и компании, които искат да инвестират в каузата за по-чиста околна среда.

Можете да станете организатор на акция за почистване на важно за вас място и с много настроение и ентусиазъм да превърнете деня на голямото почистване в забавен тиймбилдинг за вашите колеги, партньори и техните семейства. Друга възможност да се включите е да станете дарител на материали и ресурси за обезпечававане на доброволчески акции:  чували и транспорт за събиране на отпадъците и предпазни средства и инструменти – ръкавици, маски, гребла, лопати и други.

В кампанията „Да изчистим България заедно“ всеки има място – важен е вашето желание. Свържете се с нашия доброволчески център чрез e_mail: [email protected]

В знак на признателност към всички бизнес  организации, които осигуряват ресурси за инициативата, bTV Media Group осигурява публикуване на лого в сайта на кампанията и отразяване на съвместни активности чрез различните ни канали при възможност.

Миналата есен участниците в най-мащабната доброволческа инициатива в България направиха чисти 3582 места. В депата бяха извозени 3788 тона отпадъци по данни от Министерство на околната среда и водите, а общо 305 401 души, с близо 50%  повече спрямо 2016 г., излязоха в деня на голямото почистване, за да докажат, че България е един отбор. 

 

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]

ПОСЛЕДНИ

Реклама