„България търси талант“ се завръща през есента с нов сезон по bTV

Шоуто ще има ексклузивно съдържание на всички платформи

Реклама

След няколко високорейтингови и вълнуващи издания, тази есен „България търси талант“ се завръща с нов сезон по bTV, който обещава да бъде по-впечатляващ от всякога и да забавлява едновременно участници и зрители със своята позитивна енергия.

Шоуто е по лиценз на световния формат Got Talent, който през 2014 г. влезе в книгата на Гинес като най-успешното шоу в своя жанр в света. Създаден през 2006 г. от Саймън Кауъл, форматът днес се излъчва в над 60 държави. 

От 6 май започват предварителните кастинги за новия сезон на „България търси талант“. Шоуто се реализира от продуцентския екип на телевизията, който стои зад успеха и на емблематичните формати „Гласът на България“ и MasterChef България. По традиция голямата награда е 50 000 лева, която може да превърне победителя в шоуто в най-скъпо платения артист у нас, само с три впечатляващи появи на сцената.

Съдържанието на „България търси талант“ се откроява с високо качество. Предаването е вълнуващо, залага на силни истории и емоции, в комбинация с добра визия и вдъхновяващи и талантливи лица. То информира, забавлява, образова и вдъхновява.

През сезон Есен 2019 шоуто „България търси талант“ ще е част от програмното портфолио на bTV Media Group с положително и зареждащо съдържание на всички платформи, включително ексклузивно онлайн видео. Чрез асоцииране с него всеки рекламодател ще задържа вниманието на зрителите, ще достигне до висок брой уникални потребители и ще изгради успешна комуникационна стратегия, чрез която да покачи ефективността на кампаниите си.

Разнообразието от алтернативни рекламни форми и единствени по рода си възможности на българския пазар за ефектни бранд интеграции в 360° Live Stream достига до многобройните ТВ и онлайн потребители по въздействащ начин.

Всеки рекламодател, който проявява интерес, може да се свърже с екипа на отдел „Продажби“ и да получи допълнително информация за всички опции.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]