„България търси талант“ завладя широката публика с първия епизод

Шоуто стартира в неделя вечер пред повече от 1.1 милиона зрители

Реклама

Най-успешният риалити телевизионен формат започна с очаквано силен първи епизод от шести сезон в неделя вечер като привлече над  1.3 милиона души от аудиторията в пиковия си момент.

Единственото световно шоу, влязло в рекордите на „Гинес” беше категоричният избор на младата публика 18-34  36.7%, както и на хората на възраст между 18-49 години  39.6%. Първият епизод предизвика огромен интерес сред зрителите от всички възрастови групи:

Шоуто за възхвала на талантите, развълнува също така зрителите и феновете в цялата страна. Зрителският интерес е категоричен в различните населени места.

За първа година в шоуто, общо 5-ма участници ще отидат директно на финал, изпратени от всеки от членовете на журито и водещите със златен бутон.

Тази година предаването подготвя и много ексклузивно дигитално съдържание, което ще бъде публикувано на сайта на шоуто. Ще има отново онлайн рубрика, която тази година ще бъде под наименованието ‚Още от България търси талант‘. ‚Спаси Талант‘ ще бъде новата интеракция в сайта на предаването talant.btv.bg – гласуване, в което феновете дават втори шанс, избирайки да изпратят един от отпадналите участници на големия финал.

Епизодите ще бъдат достъпни на btvplus.bg 7 дни след ефир.

Източник: GARB

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg