Броени дни преди финала на Шампионска Лига в каналите на bTV Media Group, FedEx Express достави трофея на престижния шампионат на родна земя

Димитър Бербатов беше специален гост на ексклузивното спортно събитие с купата на 14 май пред НДК

Реклама

На 14 май, между 12:00 и 18:00 часа, трофеят беше изложен пред НДК на специално проектиран изложбен щанд на FedEx и УЕФА Шампионска лига. Целодневното събитие бе отворено за широката публика, като футболните привърженици можеха да видят купата на живо, да се снимат с нея, да научат повече за спонсорството и да се потопят във вълнуващите емоции около подготовката преди финала на УЕФА Шампионска лига в Париж.

Димитър Бербатов, един от най-успешните български футболисти на всички времена и официален посланик на УЕФА,  беше специален гост на публичното събитие, и успя да зарадва феновете с възможност за снимки и автографи.

Анонсирането и отразяването на събитието в телевизионна среда се реализира в предавания на bTV, дни преди финалите на турнирите на UEFA в каналите на bTV Media Group. На предходния ден с ефектни визии и контекстуално обвързани анонси обявихме предстоящото събитие в „Преди обед“ и „Късното шоу на Николаос Цитиридис“, а в деня на събитието отразихме с живи включвания и репортаж емоциите и акцентите от срещата с Купата на Шампионска лига.

Водеща беше очарователното лице на Спортни новини – Флорина Иванова, която допринесе със своя професионализъм и позитивно настроение за успешното протичане и атмосфера на събитието.

Финалът на Шампионска лига между Ливърпул и Реал Мадрид – два отбора със славна история в спор за най-ценното клубно отличие, ще бъде на стадион „Стад дьо Франс“ в Париж на 28 май (събота) от 22:00 ч. и ще се излъчи пряко по bTV Action, а слушателите на bTV Radio също ще имат възможност да проследят решаващата битка в реално време. Водещи на специалното студио, което започва в 20:30 ч., ще са Флорина Иванова и Иван Боянов, а специални пратеници във Франция ще бъдат Валери Генов и Деси Минчева.

Клиент: TNT Bulgaria/ FedEx

Агенция: М3 Communications