bTV Media Group присъединява два нови канала към портфолиото си

Каналът за здравословен начин на живот Wness TV и българският кулинарен канал Soul & Pepper TV ще бъдат предлагани от bTV Media Group, с което медията отговаря на растящото търсене на присъствие в локално и развлекателно съдържание от страна на рекламодателите

Реклама

Съвременният човек е съвкупност от стремежи – да бъде успешен в работата си, да бъде в крак с най-новото, да следи модерното съдържание и най-вече да се чувства добре, да има достъп до спортни развлечения и качествена храна. Какво по-добре от това да ги намира на едно място, а именно от телевизионния екран?

„Изповядвайки философията за предлагане на богато и качествено съдържание, подходящо за възможно най-широка и разнообразна аудитория, bTV Media Group допълва своите пет успешно профилирани тематични канала с иновативните по тематика за българския пазар Wness TV и Soul & Pepper ТV. Следейки интереса към един от най-популярните ни кулинарни формати “MasterChef”, както и „Фермата“ и “Survivor”, които подлагат на изпитание физическата устойчивост, даваме възможност на своите партньори да се включат в мащабното телевизионно пътешествие на аудиторията, провокирано от стремежа към един по-добър начин на живот“, споделя Десислава Проева, Директор „Продажби“ в bTV Media Group.

От десетилетия програмите с упражнения и рецепти се следят от хиляди хора пред екрана. Именно през видео избират да се популяризират и някои от най-изящните тела на нашето време – Синди Кроуфорд, Джейн Фонда, Шер и Ракел Уелч, с чиито упражнения тренират дамите от 80-те и 90-те години по целия свят. Постепенно в съвременния живот една дума започва да заема особено ключово място – уелнес (wellness). Стремежът към уелнес e събирателна цел към добро физическо, психическо и социално състояние. Той потвърждава разбирането, че здравето ни е резултат от ежедневните усилия в нашия живот и фактори, върху които можем да оказваме влияние. В резултат на придобитата популярност, уелнес се превръща в индустрия и неизменна част от живота на съвременния човек. Именно затова търсенето на ефективни начини да го постига е сред приоритетите на модерния потребител.

Телевизионният канал Wness TV е първият телевизионен канал в България, насочен към уелнес и балансиран живот. С програма, обърната към съвременния и здравословен начин на живот, заедно със спортни практики и хубава храна, Wness TV създава полезно и позитивно съдържание, с добавена стойност за зрителите и практики, които могат да прилагат ежедневно. Предаванията за красота и естетични процедури, разговори за психология, връзки, спортни забавления с упражнения по йога, аеробика, високоинтензивни тренировки с доказани треньори като Сами Хоссни, съвети за бъдещи родители, както и комедийна шоу-програми с неповторимия Камен Донев, превръщат Wness TV в източник на полезно съдържание с несравним резонанс.

Освен спорт, доброто здраве изисква и качествена храна, която всеки да може да приготви и сам. Именно затова създателите на Wness TV разширяват познанията за уелнес и през телевизионния канал Soul & Pepper TV, чиято задача е да предостави красивo, цветнo и полезно съдържание, което вдъхновява хората да бъдат креативни с храната. Soul & Pepper TV е място, където зрителят може да се информира за произхода на храната и нейните най-ценни качества, с които да създаде вкусни истории. Част от лицата, които готвят за аудиторията са участничката в телевизионния формат на bTV Media Group, MasterChef, Елена Петрелийска, европейски и азиатски кулинарни експерти, както и успели българи с опит в компанията на награждавани със звезди Мишлен шеф-готвачи.

„Българският зрител иска да бъде информиран, особено за начините, чрез които може да подобри себе си. Същото желание имат и рекламодателите – да намерят най-точния път към аудиторията, в среда с органично генериран интерес, което прави достъпа до нея абсолютно автентичен. Вярваме, че с добавянето на двата нови канала към портфолиото ни, улесняваме достъпа на рекламодателите до максимално пълноценен микс от качествено съдържание и зрителско внимание“, добавя още Проева.

“Изключително много се радвам, че започва едно дълго желано партньорство с bTV Media Group. Wness TV и Soul & Pepper TV са много добро допълнение към програмите на медийната група, предлагайки предавания с оригинална тематика и свеж прочит на любими мотиви. Рекламодателите ще могат да получат комбинация от разнообразно съдържание и изключително лоялна аудитория на програмите на двата канала, до които имат достъп над 65% от домакинствата в България, а посредством екипа на bTV Media Group и висококачествено обслужване“, добавя Иван Тодоров, управляващ директор на компанията собственик на двата канала - Efficiency First Media.    

Wness TV и Soul & Pepper ТV могат да бъдат част от вашето планиране. За повече информация екипът на Отдел „Продажби“ в bTV Media Group е на разположение за съдействие.