bTV Media Group продължава да следи битките на братя Пулеви

Дигиталният формат ще разкрива все повече интересни детайли за двамата братя

Реклама

След успехите на Тервел и Кубрат Пулеви в САЩ, екипът на bTV Media Group продължава да следи изявите и подготовката на братята и през лятото.

В специалния видео блог „В ръкавиците на Пулеви“ спортното острие на bTV Петър Бакърджиев бе нашият специален пратеник в Лондон, където отрази целия екшън около мача на Кубрат с Дерек Чисора.

„В ръкавиците на Пулеви“ е ексклузивна рубрика в новия спортен сайт на bTV Media Group btvsport.bg. Там спортните фенове успяха да проследят съспенса около сблъсъка на Пулев и Чисора на 9 юли.

През май спортният репортер на bTV Димитър Тасев проследи всяка крачка от подготовката на Тервел и Кубрат Пулеви за битките им в гала нощта в Лас Вегас на 14 май в зала „Форум“.

След сблъсъка на Пулев с Чисора, видео епизодите и информацията „В ръкавиците на Пулеви“ няма да спира и ще следим всяка крачка от подготовката на Тервел Пулев за неговите предстоящи сблъсъци, както и възстановяването на Кубрат.

„В ръкавиците на Пулеви“ е напълно ексклузивен онлайн проект, който отваря множество възможности пред рекламодателите, които искат да се асоциират с феноменалните битки на двамата български шампиони.