bTV Media Group стартира бизнес видео подкаст

Нов епизод на „Бизнес Видео Подкаст“ очаквайте всеки вторник на сайта businessnovinite.bg

Реклама

Бизнес Видео Подкаст“ е най-новият проект в дигиталното портфолио на bTV Media Group. Той стартира на 10 май 2022 г., на специализирания уебсайт businessnovinite.bg. В обособената рубрика на бизнес сайта всяка седмица ще бъдат представени видео разговори с водещи експерти, бизнесмени, анализатори, политици, представители на държавни институции и популярни личности.

В „Бизнес Видео Подкаст“ ще видим хората, които могат да споделят ценна информация за широката аудитория как да взима решения, свързани с управлението на бизнеса и финансите, както и по-специализирани данни за икономиката, представени на достъпен език.

Водещ на подкаста е главният редактор на businessnovinite.bg Спас Стамболски. В него той ще представя заедно със своя гост всичко, което трябва да знаем за личните финанси, инвестиции, пазара, актуалните тенденции, ще разкрива историята зад успеха на госта си и ще предоставя полезна информация за собствениците на бизнес.

Гост в пилотния епизод на „Бизнес Видео Подкаст“ е Христо Борисов. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на първия български "еднорог". „Payhawk“, която е собственост на Борисов и съдружниците му Бойко Караджов и Константин Дженгозов, стана една от най-бързо развиващите се финтех компании в Европа. Компания еднорог е фирма, обикновено стартъп в технологичния сектор, която е увеличила стойността си до  1 млрд. долара. В света има само няколкостотин такива компании, като българската фирма отговаря на всички условия да бъде в подобна класация. 

Видео подкастът предлага различни рекламни възможности, сред които активно и пасивно продуктово позициониране, както различни reach media формати, специално развити за въпросния бизнес формат.

Нов епизод на „Бизнес Видео Подкаст“ очаквайте всеки вторник на сайта businessnovinite.bg.

За допълнителна информация и персонална оферта може да се обърнете към колегите от отдел „Дигитални продажби“ на websales@btv.bg, които ще осигурят на вашия бранд най-подходящата асоциация със съдържанието на „Бизнес Видео Подкаст“ и целия сайт businessnovinite.bg.

ПОСЛЕДНИ

Реклама