bTV Новините с изцяло обновено мобилно приложение

bTV Новините стартира изцяло обновеното си и напълно безплатно мобилно приложение

Реклама

Чрез променения си дизайн и редица подобрения, обновеното приложение на bTV Новините прави още по-удобен достъпа за потребителите, които искат да се информират бързо и лесно за всичко актуално от България и света – навсякъде, по всяко време и на всички видове мобилни устройства.

Подобрената интуитивна навигация е сред основните предимства на новия продукт.

Обновеното мобилно приложение още повече улеснява достъпа в реално време до цялото съдържание на btvnovinite.bg и прави разглеждането на видео материали и галерии със снимки по-удобно и бързо.

В него има специално създадени рекламни позиции, които да предоставят възможно най-добрата видимост на клиентските кампании. Същевременно, рекламното присъствие в приложението не затруднява потребителите да достъпват съдържанието.

Приложението е напълно безплатно за мобилни устройства с операционни системи Аndroid и iOS. За Android то може да бъде свалено тук, а за iOS - тук.

През втората половина на миналата година bTV Новините предостави още една възможност на зрителите да бъдат активни участници в информационния поток. Добре познатата платформа за зрителски сигнали„Аз, репортерът“ вече е под  формата на отделно приложение, където потребителите могат да изпращат своите сигнали.