bTV открива пролетния сезон с най-новата си оригинална продукция - „Белези“

Седмицата на премиерите на пролетните праймтайм хитове на медията започва на 22 февруари от 21 часа. След премиерата на „Белези“, ударното начало на пролетния сезон по bTV продължава с новия 7-и сезон на MasterChef България на 23 и 24 февруари от 21.00 часа, „Бригада Нов дом“ на 25 февруари от 21.00 часа и целия първи сезон на „Съни бийч“ от 26 февруари в 21.00 часа. Седмицата на големите продукции ще завърши на 28 февруари от 20 часа с новия сезон на „България търси талант“.

Реклама

bTV ще заложи на новия български сериал „Белези“ за откриването на пролетния си телевизионен сезон. Премиерата на оригиналната продукция, която обещава да бъде хит сред българските сериали тази пролет, ще бъде на 22 февруари от 21 часа. В четиринадесет серии тя ще разкаже историята на две сестри, разделени от мечтите, амбициите и любовта си. Тежко предателство поражда дълбока и продължителна вражда между тях, която заразява с отрова дъщерите им и съдбовно ги поставя на същия път.

„Белези“ е уникален не само със своята тема и сюжет, но и с подбора на актьори. В него са събрани емблематични лица като Вера Йорданова, която е малко позната за българския зрител, но има невероятен международен успех и опит, Анастасия Лютова – която пренася магията на театъра и плътността на образа в съвременната телевизия, Ирен Кривошиева, която от 10 години няма изяви в България извън театъра и Ирина Атанасова – актриса, която наскоро прави дебют в България. До тях застават имена като Валентин Ганев, Стоян Радев и Албена Колева, допринесли значително за развитието на българското театрално и кино изкуство.

 

След премиерата на „Белези“, ударното начало на пролетния сезон по bTV продължава с новия 7-и сезон на MasterChef България на 23 и 24 февруари от 21.00 часа, „Бригада Нов дом“ на 26 февруари от 21.00 часа и целия първи сезон на „Съни бийч“ на 27 февруари от 21.00 часа. Седмицата на големите премиери ще завърши на 28 февруари от 20 часа с новия сезон на „България търси талант“.

От 23 февруари, всеки вторник и сряда, хоби-готвачите ще представят в MasterChef разбирането си за храната като удоволствие, чрез което различните национални кухни изразяват себе си. Участниците ще се докоснат до чуждестранни продукти и подправки и заедно със зрителите ще открият нови вкусове и преживявания. Своеобразен „гид“ в цялото това първокласно вкусно пътешествие из дебрите на различни култури, народи и географски региони ще бъдат именно ястията от дестинации като Швеция, Египет, Русия, Япония, Мексико и други.

Под мотото „Отваряме вратата на възможностите“ новите епизоди на “Бригада Нов дом” тръгват в ефира на bTV от 25 февруари в 21:00 ч. В единственото по рода си у нас предаване ще се включи плеяда любими български звезди, които ще запретват ръкави наравно с чаровната Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов. Сред тях са журналистът Георги Тошев, продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Мария Илиева, дуото Павел и Венци Венц и много други.  Петият сезон на любимия на малки и големи телевизионен проект, променил съдбата на повече от 62 семейства и върнал блясъка в очите на над 160 деца досега, отново обещава да сбъдва мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екрана.

Уникалната свежа романтична комедия „Съни бийч“ ще забавлява отново зрителите на bTV. От 26 февруари, всеки петък от 21 часа, историята на Гомес, Ивон, Младен и Дарина ще събере пред малкия екран феновете на сериала. Историята ще започне от самото начало, за да стигне не до своя край, а да даде отговори на много въпроси от миналото на героите и да се заплете отново в края на първи сезон… А в каква посока животът ще отведе Гомес, Ивон, Младен и Дарина ще стане ясно в сезон 2 на сериала, който съвсем скоро започва снимки.

Любимото семейно шоу за таланти по bTV - “България търси талант” стартира на 28 февруари, неделя, точно в 20:00 ч., а още в първия му епизод на сцената ще стъпят впечатляващи дарования от най-различни краища на България и света - от Габрово до Гвинея, от Бургас до Бразилия, от Пловдив до Израел и от къде ли още не. От екипа на шоуто издават, че един от участниците ще представи номер, който ще преобърне представите за предела на човешките възможности и ще направи невъзможното реално пред очите на взискателното жури, а друг от тях ще остави “с отворена уста” не кого да е, а Ицо Хазарта.

Емблематичното жури в състав - прекрасната Славена Вътова, чаровната Катето Евро, безкомпромисният Ицо Хазарта и критичният Любен Дилов–син обещават да бъдат все така безпогрешни в преценките си и нямат търпение да натиснат Златните си бутони. Водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов са готови отново да забавляват всички, както в залата – така и пред екрана. Зад кулисите на шоуто, за радост на най-запалените му фенове, вече е в готовност и симпатичният Крис Захариев с дигиталната рубрика “Още от България търси талант” (на: www.talant.btv.bg).

“България търси талант” може да се похвали и с официален youtube канал, който само за броени дни натрупа стотици хиляди гледания на култови моменти от шоуто до сега. Можете да го последвате тук.