bTV Plus стартира с изцяло обновен дизайн и още съдържание

Развитието на уеб съдържанието е от първостепенно значение за компанията

Реклама

bTV Media Group продължава да  инвестира и надгражда дигиталното си присъствие.

На фокус тази пролет е btvplus.bg, видео платформата на bTV Media Group,  която продължава да става все по-интересно място за потребителите.

През февруари, 2023 г., btvplus.bg се сдоби с напълно обновен дизайн и функционалности. В допълнение, btvplus.bg ще се обогатява с ново видео съдържание, създадено специално за платформата.

Новите промени позволяват на потребителите да намират цялата им нужна видео информация на едно място. По този начин ефирните епизоди и видеата от дигиталните поредици ще бъдат позиционирани заедно към съответната категория в btvplus.bg.

Вложените усилия в новият дизайн на btvplus.bg му позволяват да бъде изключително интуитивен, позволявайки на потребителите по-лесно и по-бързо да достигат до желаното съдържание. 

Чрез пакетните предложения, подготвени от отдел „Дигитални продажби“, bTV Plus дава възможност за всеки рекламодател да  задържи вниманието на зрителите, да достигне до висок брой уникални потребители и да изгради успешна комуникационна стратегия, чрез която да покачи ефективността на кампаниите си в онлайн среда.