bTV посреща 2023 г. с новогодишния спектакъл „Сцена под звездите“ на живо от пл. „Княз Александър I

На 31.12 България ще отброи секундите до новата 2023 г. с мащабен празничен концерт, организиран от bTV и Столична община

Реклама

След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт „Сцена под звездите“, който Столична община организира всяка година, се завръща и за първи път ще бъде реализиран съвместно с bTV. Събитието ще се проведе на 31 декември от 22:30 ч. на открито на пл. „Княз Александър I“ в София, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV.

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат, за пръв път с изпълнения изцяло на живо. Главни действащи лица са „Обичайните заподозрени“, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от различни сезони на „Гласът на България“. 

Богатата и интересна новогодишна програма на bTV гарантира незабравимо преживяване както за публиката на живо на пл. „Княз Александър I“, така и за зрителите пред екрана. Водещи на „Сцена под звездите“ ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

С тази стъпка bTV Media Group за пореден път затвърждава стратегията си да създава висококачествена и мащабна продукция, и да развива и подкрепя своите таланти. В същото време групата предлага вълнуващо и уникално изживяване за публиката и зрителите, които търсят забавление, настроение и хубава музика в празничната нощ.

Посрещнете новата 2023 г. с любимите лица на bTV, „Обичайните заподозрени“ и звездите от „Гласът на България“ – на 31 декември с концерт-спектакъла „Сцена под звездите“ от 22:30 ч. на открито от пл. „Княз Александър I“ и на живо в ефира на bTV!