bTV Radio Group обогатява потребителското преживяване със специални радио формати, обвързани с "Фермата" и "България търси талант"

Реклама

През новия сезона на „Фермата“, най-позитивното риалити в българския ефир, радиата N-JOY и bTV Radio активно ще доразвият формата с уникално съдържание. Миналогодишната рубрика на bTV Radio „Българи с посока“ се завръща подобрена, като всяка седмица в студиото ще гостуват участници от „Фермата“ или успешни българи. С тях водещите ще коментират разделението между бедни и богати, какво разделя българите като цяло и какво различните хора считат за бедност и богатство. Ще бъдат поканени още българи, реализирали се в чужбина или придобили опит навън, които се завръщат в България. Рубриката ще е насочена към предприемачи и млади, активни хора.

Личните истории на гостите в студиото ще докажат, че със смело сърце, кураж и късмет, всеки може да сбъдне своята мечта – да развие своя талант и потенциал, да започне успешен бизнес и да го надгражда. Рубриката дава възможност на различни спонсори и партньори да обвържат продуктите и услугите си с качествено съдържание в подкрепа на българския бизнес.

Радиата, част от bTV Radio Group, се стремят да насърчават интерес към опознаване на българската история, затова всяка седмица в програмата на N-JOY и bTV Radio ще бъдат излъчвани различни истории и кратки факти, записани със събеседници от сдружение „Българска история“. Те ще имат за цел да дадат по-широк обхват на историята на България за възраждане на забравените личности и епизоди от близкото и далечното минало.

Радио N-JOY ще предложи на своите слушатели забавна игра, посветена на „Палавите баби“ от „Фермата“. Те ще споделят рецепти за направата на баница и други традиционни български ястия, както и тънкостите в приготвянето им. Заедно със записите на рецептите ще бъдат излъчвани и кратки спонсорирани заставки със закачлив текст, които да споменават продукта/услугата на спонсора. Например: „С бакпулвера на Dr. Oetker феноменалният кекс ти е в кърпа вързан! Само не бъди пестелив и добави още едно яйце.“

Свежото и забавно радио N-JOY ще търси таланта на България паралелно с телевизионния формат. Всяка седмица от началото до края на предаването в избран ден ще привличаме вниманието към „Таланта" - не само този, който е на сцената, но и вътре в нас и в децата ни. С разнообразни гости в студиото, сред които спортисти, актьори, сценични изпълнители, психолози и други интригуващи събеседници, ще дискутираме „Как можем да открием таланта и да го усъвършенстваме".

Ще представим добрия пример чрез различни личности, които са успели да открият своя талант и могат да вдъхновят и другите да открият своя. Ще се опитаме да събудим „Таланта" и вярата във всеки един слушател. Ще търсим отговор на въпроси като какво е талант, как да го изследваме, как можем да го отключим и развием. Разбира се, ще се дискутира и ефирният пример.

В края на тазгодишното издание на „България търси талант“ радио N-JOY ще подаде ръка на избран талант и ще се превърне в платформата, където той/тя ще може да доразвие способностите си. На таланта ще представим възможност да се превърне в създател на съдържание и да се изяви със своя рубрика в националния ефир на радио N-JOY. За клиентите и партньорите ни сме подготвили възможности за нестандартно присъствие с продуктово позициониране в самата рубрика.

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: sales@btvradiogroup.bg