Champions TV, или как да достигнете до отдадените футболни фенове в онлайн среда

Престижния европейски клубен турнир УЕФА Шампионска лига и в онлайн среда

Реклама

За всички любители на футбола, възможността да гледат мачовете от престижния европейски клубен турнир УЕФА Шампионска лига и в онлайн среда е предимство и удоволствие. С Champions TV bTV Media Group задоволява и тази зрителска потребност, като същевременно дава на рекламодателите възможността да таргетират добре сегментирана категория от потребители.

Champions TV e 90-минутно живо предаване едновременно от всички късни мачове на шампионата в сряда по време на груповата фаза в есенния полусезон, като в живото предаване се комбинират най-важните моменти от мачовете, с добавената стойност на живия коментар от познатите спортни коментатори на bTV, както и с възможността в реално време да се следи случващото се във всички мачове.

За крайния потребител продуктът е достъпен безплатно на https://btvnovinite.bg/championstv през компютър или мобилно устройство, а дигиталният екип на отдел „Продажби“ ще отговори на всички ваши въпроси за позициониране в съдържанието на уникалната за страната платформа.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: websales@btv.bg