Честит Световен ден на Телевизията!

По инициатива на ООН

Реклама

В 26-тото издание на Световния ден на Телевизията, празнуваме глобалната реалност: телевизията има силата да ни привлича повече от всяка друга медия.

От самото си начало, телевизията отразява пулса на обществото, насочвайки вниманието на зрителите към важни събития и социални въпроси.  Тя държи аудиторията пред екрана с информация, на която имат доверие; висококачествени сериали, които развличат; филми, които пленяват; съдържание, което задържа вниманието – и много повече.

Вниманието се превръща във все по-значима метрика за брандовете, които разбират нейното значение: колкото повече внимание генерира една реклама, толкова по-добри са и бизнес резултатите. Така както телевизията доставя едно от най-високите и продължителни нива на внимание както върху съдържанието си, така и върху излъчената реклама, тя е медия с несравнима ефективност.

Изгледайте видеото и нека празнуваме заедно!

Открийте силата на Телевизията

The Global TV Group разполага с множество информационни ресурси, които са свободно достъпни. Каним Ви да се запознаете с уебсайта на групата, за да откриете повече за The Global TV Deck – инициатива, която традиционно обединява полезни данни и познания от индустрията от цял свят, както и новата серия от видео обръщения от над 20 изпълнителни директори, които споделят за силата на телевизията.