Хелоуин: Пакост или почерпка в ефира на радио N-JOY

Тематична радиоигра дава възможност за бранд позициониране по нетрадиционен и забавен начин

Реклама

Забавна игра в ефира на радио N-JOY очаква почитателите на Хелоуин. С настъпването на есента започваме да усещаме лек гъдел в корема от предстоящия карнавален купон, който ни очаква в края на месец октомври. По този повод тази година радио N-JOY реши да даде възможност на слушателите си да се включат активно и да спечелят вълнуващи награди от тематична игра в ефира на радиото.

За да участват в играта, слушателите трябва да се регистрират на сайта на радиото и да отговарят на въпроса какъв е хелоуинският таен код, който са чули по радио N-JOY. Играта предполага включването на спонсори, които биха искали да позиционират продукта или услугата си по нетрадиционен и забавен начин. В рамките на една седмица в радиоефира на станцията ще звучи послание на спонсорския бранд. Водещите ще обръщат внимание на слушателите да чуят тайната хелоуинска парола и да изберат от сайта на радиото какъв е словестният код за деня. Участието в играта ще изисква регистрация на сайта, на който ще бъде публикувана новина за нея  с информация за спонсора.

Всеки включил се с отговор в тематичната игра участва в жребия за спонсорските награди. Разберете пакост или почерпка ще изберат слушателите на радио N-JOY, като се включите в тематичното ни предложение. За повече информация свържете се с отдел Продажби на bTV Radio Group на sales@btvradiogroup.bg.