Инспектор N-JOY Генчо Генчев: България е уникално място, въпреки "бетона"

Националното турне N-JOY Summer се удължава с още един месец и разпознаваемият глас от радиоефира – Генчо Генчев разказва за каузата на кампанията с „Момичетата от града“

Реклама

Ежегодното национално турне N-JOY Summer продължава и през август, като тази година кампанията на радиото се провежда в подкрепа на българския туризъм. N-JOY обединява усилия с партньорите си в помощ на един от най-засегнатите сектори в страната, а в рамките на турнето дава шанс на своите слушатели шанс да изживеят едно страхотно различно лято.

В интервюто си с Димитрина Иванова от „Момичетата от града“, Генчо споделя с какво е различно и самото турне на радиото и защо е важно да опознаем различни кътчета от България.

Тази година кампанията ни N-JOY Summer наистина е различна. Вярваме, че трябва да сме в подкрепа на добрите български туристически дестинации. Българският туризъм засега е доста минорен, каквато всъщност е и годината. Добрата новина в цялата работа е, че има сериозен уикенд туризъм и едни хора откриват, а други преоткриват България. Затова ние се надяваме с нашата кампания да стигнем до най-важните точки – домовете и умовете на хората и те да ни чуят. Защото България е уникално място, въпреки "бетона".

Част от посланията, които Генчо и ефира на радио N-JOY целят да отправят към хората са:

Че България си е нашето място. Че освен морето, имаме и планината, и долината, и реката... И всекидневно откриваме чудесни хотели, къщи за гости, маршрути, пътеки. Че колкото и да знаем за Родината, всекидневно намираме нови перли.

Кампанията подкрепя добрите примери в туристическия бранш в България, както и хората, избрали да останат да работят в сектора в България – които са и хората, които помагат на пътуващите да създадат спомени от преживяването си.

Липсва ни живият контакт с туристите и работещите в бранша. Но затова нарекохме кампанията "различното лято". След почти цял месец кампания решихме да удължим турнето си с още един месец. Така че ще имаме възможност да пътуваме и през целия август.

Кои са най-любимите места на Генчо в България, , както и цялото му интервю може да прочетете тук.