Jazz FM развива българската сцена с иновативна видео поредица

Светослав Николов и екипът на радиото потапят джаз феновете в автентичния свят на любими български музиканти

Реклама

Музиканти и публика стават още по-близки чрез първата по рода си видео поредица на Jazz FM, която се излъчва на jazzfm.bg. В първото видео програмният директор и водещ на радиото Светослав Николов потапят джаз феновете в автентичния свят на китариста Мирослав Иванов. Слушателите стават зрители и влизат в студиото на артиста, където могат да чуят и видят как се случва магията на музиката. Съдържанието на видеата ще намира и своето ефирно отражение в радиопредаването „Джаз ден“.

 

Иновативната видео поредица въвежда в България компилация от едни от най-добрите световни практики в сферата на радиото и е естествено продължение на работата на Jazz FM – да вдъхновява интереса към джаза и да развива музикалната сцена в страната. Създадените от Jazz FM филми ще разкриват важни моменти от живота на музиканти и творци под формата на вълнуващи разговори и музикални откровения, събрани на познатия онлайн център на джаза у нас – jazzfm.bg.

 

В предстоящите филми Светослав Николов ще направи феновете съпричастни с момента, в който една от най-обичаните млади групи записва в студио последната песен за новия си албум, а също и с раждането на една необичайна формация, в чиято основа е световноизвестен български джаз музикант.

 

Първата по рода си видео поредица на Jazz FM затвърждава стремежа на радиото да развива родната музикалната сцена. Тя надгражда активното включване на радиото в разнообразни културни и образователни събития, които намират своето естествено продължение в продуцирането на оригинални звукозаписи и кратки филми за укрепване на джаз културата в България.

Jazz FM e платформа, подходяща за вдъхновяващи бранд интеграции, носещи посланията на добрия вкус и внимание към детайла.

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: [email protected]  

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама