LADYZONE и вълнуващите летни моменти

Любимият дамски сайт, част от медийното семейство на bTV Media Group, и това лято ще предложи на своите читатели горещи теми и вълнуващи преживявания

Реклама

През горещия юли аудиторията ще има възможност да се наслади на разнообразно съдържание в темата на месеца „Лято на екс“. Слънчеви истории, споделени вълнуващи мигове, летни коктейли, специални моменти ще се смесят със съвети за красота, здравословни рецепти и летния лайфстайл на българските и международни звезди.

Читателите ще имат възможност да се запознаят с интересни истории от лятото на българските звезди, разказани от първо лице в ексклузивно видео съдържание на  LADYZONETV, като основни участнички ще бъдат прекрасните момичета от „Ергенът“.

Специално за рекламодателите, в рамките на вълнуващата месечна тема, сме приготвили специална категория на сайта- „Плажно тяло“, където читателите ще намерят съвети за хармонично тяло, красив тен, спорт, хранене, поддържане на косата и кожата през летните месеци, както и съвети за плажни аксесоари, бански, чанти и лятна мода.

Пакетът включва брандиран бутон на home page, брандирана със Skin Ad+Wrapper категория „Плажно тяло“, PR материали, както и постове в социалните мрежи. За вашето специално предложение, моля свържете се с отдел „Дигитални продажби“.

ПОСЛЕДНИ

Реклама