Лайфстайл сайтът ladyzone.bg обогатява редакторското си съдържание с две нови видео рубрики

Премиерното съдържание ще даде възможност на публиката да надникне в личния живот на популярни български лица

Реклама

В чантата на … , е забавна видеопоредица на Ladyzone.bg, с която надничаме в едно от женските тайнства - дамската чанта. Какви чанти харесват и носят известни български дами и най-вече - какво има в тях – може да следите в рубриката "В чантата на".

Ако сте любопитни да разберете какво има в чантата на конкретна дама - пишете на ladyzoneteam@btv.bg .

В "Твоите 5 в Инстаграм" потребителите на сайта могат да проследят любимите 5 поста от Инстаграма на известни лица от българския светски живот. Освен че, ще ги показват, те ще разказват и историята зад тези публикации в социалната мрежа. Съдържанието на рубриката ще бъде обновявана всеки петък.

Освен стандартните форми на рекламно присъствие като дисплей и видео, видео поредиците дават възможности за органично присъствие като продуктово позициониране, споменаване в социалните мрежи и организиране на giveaway кампании.

С обогатяването на онлайн съдържанието в различните платформи, bTV Media Group се старае да предоставя нови медийни възможности, които да представляват повече от подходяща среда за позициониране на конкретен бранд и рекламна кампания.

Не се колебайте да се свържете с колегите от отдел „Дигитални Продажби“ при интерес или въпроси.