Лято 2022 започва по-рано с националното турне NJOYSummer

Радио N-JOY ще пътува три месеца из красива България в ролята си на уникален гид за радиотуристи и ще раздава страхотни награди 14 седмици подред

Реклама

 Лято 2022 започва по-рано със старта на единственото по рода си национално радиотурне NJOYSummer. Поради големия интерес на слушатели и партньори радио N-JOY дава старт на своята обиколка по-рано, като в рамките на три месеца екипът на N-JOY ще обиколи цяла България. За поредна година NJOYSummer ще се превърне в уникален гид за радиотуристи, който обещава да зарадва стотици късметлии със страхотни награди, хитова музика и много интересни и малко познати факти за страната ни. Всяка седмица един късметлия ще печели един от 14 уикенда за двама в луксозен хотел, партньор на лятната кампания.

Първата седмица от приключението NJOYSummer предава на живо от гр. Сапарева баня и хотел „Петте Елемента“. Там се е настанила слънчевата радиоводеща Нейа, която е подготвила за слушателите срещи с много любопитни събеседници. Сред интервютата, които феновете на радиото ще могат да чуят, са любопитни истории за първоначалното място на Рилския манастир, видовете спорт, които можем да практикуваме в курортното селище „Паничище“, какви уникални за Европа животински видове има в парк „Рила“ и каква е най-подходящата балнеолечебна процедура през лятото.

И тази година радио N-JOY дава шанс на всеки желаещ да се включи в играта към кампанията NJOYSummer, като посети сайта на радиото. В края на всяка седмица един късметлия ще бъде награден с един от 14 уикенда за двама в  луксозен хотел, а петима късметлии ще спечелят подаръци от радиото.

Където и да сте, не спирайте да пътувате заедно с музиката. Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да съпреживеете NJOYSummer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY.

Нов вид туризъм се задава на хоризонта и всеки слушател може да се включи без усилие на вълните на радио N-JOY. Пригответе се да бъдете радиотуристи с NJOYSummer от 30 май до 2 септември.

ПОСЛЕДНИ

Реклама