Локалното съдържание и мултиплатформения свят на bTV Media Group – силна комбинация за успешна рекламна комуникация

Тази неделя 48% от аудиторията отново избра "България Търси Талант" 

Реклама

Най-много телевизионни зрители избраха развлекателните програми в праймтайм и късния часови пояс, както и новините и актуалните предавания на bTV през първия месец от есенния сезон 2019 (ГАРБ, 4+). „България търси талант“ е развлекателният хит тази есен, с почти 1,2 милиона зрители средно всяка неделя вечер през септември. Последният епизод тази неделя 06.10 постигна 48% аудиторен дял сред всички зрители.

„Фермата“ е най-гледаното риалити шоу миналия месец с почти 38% от цялата ТВ аудитория шест вечери седмично. Невиждана активност в социалните медии го последва!

За феновете на жанровете крими и екшън, bTV подготвя и премиерна за българския пазар риалити поредица „Помощ 112“, в която през „свидетелска камера“ зрителите ще проследят какво се случва, когато гражданин подаде сигнал в полицията, пожарната и спешната помощ. Първият епизод ще се излъчи на 17 октомври, като предаването ще се излъчва всеки четвъртък и петък от 22.30 часа.

Междувременно вече се подготвят и снимките за предстоящия сезон на Masterchef България, който традиционно привлича българския зрител пред екрана в делничния праймтайм. Кастингите на най-успешното музикално шоу „Гласът на България“ вече се разгръщат.

В допълнение към утвърдените заглавия, в предстоящата програма за 2020 на bTV Media Group фигурират напълно нови за зрителя. Със сериала “Слънчев Бряг“ скоро ще се забавляваме с най-яките летни емоции.

Отделно грандиозно ежедневно Късно Шоу ще допълни богатата палитра от заглавия на bTV Media Group.

Нашата силна селекция от премиум формати е грижливо създадена, за да обхване максимално широка национална аудитория, като отново демонстрира отдадеността ни към качественото изпълнение. Подходящ избор за силни, запомнящи се активации на всеки рекламодател в положителна и сигурна за марките среда.

 

*Източник: ГАРБ

 

Контакти:

 

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg