MasterChef с нова концепция и нов член на журито през пролетния сезон на 2019 г.

Един от най-добрите жени-готвачи в света - Chef Силвена Роу, застава до професионалистите и утвърдени членове на журито Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев в петия сезон на най-гледаното кулинарно предаване в българския ефир

Реклама

MasterChef България 5 ще представи за първи път жена-готвач като член на журито - известната в България и чужбина Силвена Роу. Това е голяма стъпка в развитието на най-популярния кулинарен формат в България след четири успешни издания в ефира на bTV. В новия сезон на  предаването, който ще бъде излъчен през пролетта на 2019 г., личностите и опитът на тримата професионалисти ще бъдат ключови. Очаквайте изненади, динамика и обрати в новия сезон на MasterChef България!

Силвена Роу е международно признат, отличен с награди главен готвач, собственик на верига от ресторанти, заслужили най-висока оценка в кулинарния свят. Тя е една от най-популярните жени chef-готвачи в Обединеното кралство и водещ кулинар в Обединените арабски емирства, където живее в момента. Има безброй впечатляващи постижения и престижни награди (Glenfiddich Food and Drink Award, Gourmand Award, Time Out Dubai Restaurant Awards и т.н.) Автор е на 6 кулинарни бестселъра. Готвила е за много световноизвестни личности. Зашеметяващият външен вид на Силвена, откровените й мнения и изключителните ѝ кулинарни умения са допринесли значително за съботната кухня на BBC. Нейните безупречни умения и талант са част и от програмата на сутрешното шоу на ITV, предаванията по UKTV Food - Good Food Live и My Kitchen, и други.

Преуспяла, креативна, коректна и харизматична личност, Силвена ще допълни перфектно образа на журито наравно с перфекциониста Chef Андре Токев и майстора на японската кухня Chef Петър Михалчев.

„С четирите си издания MasterChef България осезаемо разви кулинарната култура в България и аз съм горд, че продължаваме да предлагаме на зрителите качествено, позитивно и градивно съдържание. Вярвам, че присъединяването на Силвена към шоуто ще допринесе за още по-голямото разнообразие на техники и продукти. Тя ще донесе със себе си и последните тенденции от два континента, които ще добавят още много ползи за участниците и публиката“, коментира Chef Андре Токев.

„Една от най-важните причини за традиционния успех на MasterChef България е, че форматът се развива с всеки следващ сезон. Дойде време да привлечем към журито и утвърдена жена Chef-готвач и сме щастливи, че това е именно международно признатата Силвена Роу. Високо ценим приноса на Лео Бианки за успеха на четвъртия сезон на MasterChef, затова нашата работа с него ще продължи чрез седмичната му рубрика в „Преди обед“, коментира Ангелина Белчева, мениджър локални продукции и изпълнителен продуцент на MasterChef България

След участието си в един от най-успешните формати за пролетния сезон на 2018-а - MasterChef 4, Лео Бианки ще стане част от най- разнообразното дневно развлекателно токшоу „Преди обед“. Зрителите ще се радват на негова седмична рубрика с висококачествено съдържание, която ще допълни перфектно тематичното разнообразие и динамичните поредици на предаването, подходящи за продуктово позициониране. Рекламодателите ще имат възможност да обвържат брандовете си с положителния образ на италианеца и невероятните му кулинарни умения.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]