MasterChef се завръща с дългоочакван осми сезон и нови предизвикателства

Снимките на кулинарния формат стартират в началото на пролетта на 2023г.

Реклама

MasterChef e абсолютен феномен в жанра на телевизионните кулинарни предавания. Във всеки епизод публиката проследява как хоби-готвачи преобразяват живота си чрез страстта към готвенето, и предаването дава силен начален тласък на професионалното им развитие. С дебюта си в България преди 7 седем години, MasterChef въведе тенденцията за повишаване на кулинарната култура и насочи вниманието ни към красивите детайли, които ежедневно правят живота ни по-добър. Благодарение на него, широката аудитория засили фокуса си не само в приготовлението, но и върху презентацията на ежедневните си усилия в кухнята.

След заслужен творчески отпуск в период на много предизвикателства за всички нас, MasterChef се завръща изцяло обновен, за да възбуди отново апетита ни за по-вкусен живот в компанията на семейство и приятели, добра храна и и време за малките неща, които ни правят щастливи. Снимките на формата ще стартират съвсем скоро в първото тримесечие на 2023г. В допълнение на телевизионните епизоди, екипът на bTV Media Group продължава и с дигиталния екстеншън „За ненаситните“ с допълнителни ексклузивни кадри и рецепти.

Форматът е едно от мащабните заглавия от портфолиото на bTV Media Group, което се сертифицира по стандартите на albert, следвайки принципите за устойчивост и зелени практики (т.нар green filming). Те обхващат всички елементи и етапи на телевизионната продукция – от строеж на декор, стайлинг, кетъринг, почистване и менажиране на отпадъци до съдържание и постпродукция, с които вярваме, че ще насърчи устойчивото поведение.

Повече подробности за предаването тепърва предстои да бъдат споделени, затова следете bFEED и профилът на bTV Media Group For Business в LinkedIn.