N-JOY подготвя лято, изпълнено с множество приключения и алтернативни промоционални форми за своите партньори

Радиото стартира поредица от кампании, които ще позволяват на рекламодатели и партньори да се включат в outdoor активности и разнообразни форми на реклама, гарантиращи позитивни потребителски изживявания

Реклама

Всички почитатели на хитовата музика и рекламодатели ще могат да участват в мащабните кампании, които най-голямата музикална радиоверига в страната е заложила в програмата си за следващите месеци.

Още от втората седмица на месец май N-JOY ще стане част от кампанията за качествена храна на Shell. Целта на инициативата е да се обърне внимание на това, че дори да нямаме време, винаги има начин да хапнем нещо вкусно и да направим пътуването си още по-приятно. Посланик на кампанията ще бъде самият Инспектор N-Joy, когото феновете ще могат да видят в различни локации на Shell, където ще се състоят срещите му с редица родни звезди.

В началото на юни, когато големите пътувания започват, стартира и приключението на Инспектор N-JOY! Заедно с няколко страхотни превозни средства, сред които електромобили и хибриди, емблематичният радиоводещ ще обиколи страната, за да обедини автомобилните феновете и любителите на хитовата музика. Повече подробности очаквайте скоро.

За да обхване максимално много от своите фенове в кампанията N-JOY Summer, в рамките на 6 седмици мобилното студио на любимото радио ще продължи турнето си през България и ще зарадва феновете със страхотни награди. За поредна година наши гости ще бъдат известни личности от реалити формати като „Гласът на България“, „Мастършеф“, „Бригада Нов дом“ и др. Всички фенове на доброто настроение и хитовата музика ще могат да се срещнат с водещите на радиото и да участват в игрите на мобилното студио на N-JOY. Наши домакини ще бъдат шест страхотни хотела, където всеки участник ще може да спечели мечтана почивка на море или планина.Всеки гост ще може да се наслади и на специално изготвената за съответния хотел програма.

За трета поредна година радио N-JOY няма да разочарова слушателите си и ще им предостави възможност да спечелят самолетни билети до мечтана дестинация и страхотни куфари от American Tourister! „Обиколи Европа с радио N-JOY“ очаква феновете на хитовата музика да се включат в приключението през август.

За да изпратим децата с усмивка на лице към началото на новата учебна година, радиото ще организира отново традиционния есенен празник в Южния парк. „Отново на училище“ ще зарадва и малки и големи с голям концерт, много игри на открито и страхотни награди за всички.

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: [email protected]