На събитие за бизнес партньори bTV Media Group представи новите си дигитални платформи

Digital power бе темата на събитието, на което бяха представени новите проекти Businessnovinite.bg, btvsport.bg и подкастите „Бизнес Видео Подкаст“, „За спорта без клишета“ и „Двама геймъри и половина“

Реклама

На официално събитие за бизнес партньори на 17.05. на тема „Digital power“ – бяха представени двата нови сайта на bTV Media Group – за бизнес информация - businessnovinite.bg и за спортно съдържание - btvsport.bg. Специално внимание бе отделено на поредиците „Бизнес Видео Подкаст“,  „За спорта без клишета“, както и „Двама геймъри и половина“.

Гости на събитието бяха водещите Флорина Иванова и Натали Трифонова. Поздравления отправиха известни личности като трикратният европейски шампион по бокс Кубрат Пулев, брат му Тервел Пулев, олимпийски шампион по бокс, банкерът Левон Хампарцумян, олимпийската медалистка по борба Евелина Николова и бизнес партньори.

Събитието откри Тонислав Попов, главен финансов директор, Член на Борда на директорите и Изпълнителен директор, с думите: „Вярваме, че бизнес съдържанието не се потребява само от инвестиционните банкери, а спортното съдържание не само от спортисти. Ето защо стремежът ни е, като водещ източник на информация да отразяваме широк спектър от теми, които аудиторията иска да знае с максимално достъпно съдържание. Каним всички наши бизнес партньори в това наше пътешествие“.

Зоя Василева, директор „Дигитален отдел“ и „Дигитални продажби“ представи новите дигитални проекти на групата. „Продължаваме да инвестираме и надграждаме дигиталното си присъствие, защото истински вярваме в добавената стойност на качественото съдържание и екипите, които стоят зад него. Инвестираме в иновации, като добавена реалност или 360° стрийминг, която да даде възможност на клиентите да бъдат позиционирани по един по-различен начин. “

 

Зоя Василева представи новият бизнес сайт businessnovinite.bg, който се появява, като допълнение и разширение на btvnovinite.bg и предоставя възможност в онлайн среда да се говори за макроикономиката, финансите, енергетиката, кредитирането, фондовите и стоковите борси, киберсигурността, недвижимите имоти, криптовалутите и високите технологии.

„Бизнес Видео Подкаст“, стартът на който бе обявен на събитието -  ще представя видео разговори с водещи експерти, бизнесмени, анализатори, политици, представители на държавни институции и популярни личности, а първият гост, Христо Борисов, съосновател и главен изпълнителен директор на първия български "еднорог". Водещи на подкаста са главният редактор Спас Стамболски и Живка Попатанасова, която се присъедини към екипа на businessnovinite.bg.

Всичко най-интересно от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание aудиторията може да намери на новия сайт btvsport.bg. Btvsport.bg е домът и на спортния подкаст на bTV Media Group – „За спорта без клишета“, а компанията инвестира в изграждането на модерно дигитално студио за старта му.

Отново в дигитална среда, на btvsport.bg, всички фенове на гейминга могат да проследят и видео подкаста „Двама геймъри и половина“, с най-актуалните тенденции и новини от гейминг индустрията, както и ревюта на игри от експерти в областта.

“Жените на България“ – e новата специална рубрика в рамките на уебсайта btvnovinite.bg, която представя чрез видео историите на жени, модел за подражание, които вдъхновяват и има на какво да ни научат. В рамките на рубриката се представят успешни дами в различни области - световно признати творци, доказани в корпоративния свят дами, олимпийски шампиони, отдадени лекари или многодетни майки със собствен бизнес, те са жените, в чиито разкази има по нещо ценно за всеки.