Най-великото приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон по bTV

Новият сезон идва под мотото „Надхитри. Надиграй. Надживей”, готов отново да прикове поколения българи пред екрана

Реклама

След пет успешни сезона в ефира на bTV и 7-годишна пауза, най-великото приключенско риалити Survivor се завръща, за да намери своите нови герои. bTV стартира кастинг за нов сезон и кани всички пълнолетни, готови за незабравимо приключение и битка за оцеляване, да се запишат в специалната секция на сайта.

Със старта на продукцията у нас през 2006г., bTV излиза извън границите на България, реализирайки формат, бързо превърнал се в любим на зрителите, и оставил след себе си емблематични участници, добре познати на българската аудитория, сред които Яна Маринова, Джина Стоева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев и др.

       

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични предизвикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности.

Форматът се завръща под мотото „Надхитри. Надиграй. Надживей”,  търсейки у нас участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене. 

„С много вълнение обявяваме старт на кастингите за нов сезон на Survivor в ефира на bTV. Survivor e сред най-екстремните и високобюджетни телевизонни риалити формати с милиони фенове по света и у нас. Вярвам, че новината за завръщането му ще развълнува зрителите и ще амбицира много хора със стратегическа мисъл и физическа издръжливост да се запишат,” коментира Ангелина Белчева, Директор „Локални продукции” на bTV.

Идеята за Survivor принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове „Еми” и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб. Към момента Survivor се излъчва в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят свои собствени локални версии на шоуто. В САЩ  са продуцирани 40 сезона.