NJOY Summer 2023

Голямото лятно турне се завръща

Реклама

Лятото идва и NJOY Summer се завръща с бясна скорост! Традиционното лятно турне на радио N-JOY започва за поредна година още в края на май. Пътешествия из цялата страна, любопитни разговори,  срещи с необикновени истории,  незабравимите звуци на морето и много лятно настроение очаква всички слушатели на любимата радиостанция.

Тазгодишното издание на NJOY Summer ще даде възможност на всички да се насладят на хубавото време и да открият скритите съкровища на България. В рамките на цели три месеца радио N-JOY ще проведе своето голямото лятно турне, предавайки всяка седмица от различно място.

Всяка седмица обиколката на радиото ще носи на един късметлия уикенд за двама в луксозен хотел. А преди да изтеглим печелившия ще споделяме снимки и информация от различните локации в социалните мрежи на радиото. Така всеки ще може да разбере малко повече за България, проследявайки интересните случки и срещи на радиоводещите.

Ще обиколим следните места Св. Св. Константин и Елена, Обзор, Созопол, Кранево, Златни пясъци, Банско, Велинград, Слънчев бряг, Казанлък, Кюстендил, Боровец, село Баня. Очаквайте ни!