Нови атрактивни форми за дигитална реклама в платформите на bTV Media Group

Ненатрапчиви банер варианти, с по-добър user experience, вече са достъпни за десктоп и мобилни устройства

Реклама

Като част от международната медийна компания СМЕ и като водеща медия на българския пазар, bTV Media Group има предимството първа да въвежда световните тенденции на локално ниво.

С всяко подобрение на технологиите, което внедряваме, даваме възможност на брандовете да привличат и ангажират още по-добре вниманието на целевите публики.

Новите мобилни формати, които предлагаме, са следните:

Sticky Scroll - ексклузивен само за мобилни и таблет устройства, този формат е разположен в горната част на дисплея.

Mobile Pull - банер в интерактивен мобилен формат, който ангажира потребителите още от влизането им в конкретната страница, следователно достига много добър CTR.

Наред с мобилните формати, обогатихме и портфолиото от десктоп позиции:

Flipped Scroll - формат, който позволява използването на две творчески визуализации в една и съща позиция. Това обогатява кампанията на клиента и го позиционира по нов и интересен начин.

Sticky 300x250 – формат, който следи потребителя и го ангажира докато консумира съдържанието. Подобно на Flipped Scroll-a, той първоначално изглежда статичен, но когато потребителят скролне, се премества автоматично в долния десен ъгъл на страницата с наполовина намален размер. Форматът има висок viewable rate, което го прави подходящ за всяка една кампания.

Cuboid – по-различен и интересен банер формат. Върти се на всяка страна, като с всяко завъртане на правоъгълника се появява нова творческа визуализация. Този силно динамичен формат показва до 6 уникални визуализации, с което стимулира и повече интеракции от потребителите.

Video Takeover - хибриден формат с дисплей и видео елементи. Той представлява високо обхватна позиция, която не може да остане незабелязана от потребителите. Комбинацията от двата вида брандинг позволява на рекламодателите премиум позициониране с изключително висок CTR и огромна видимост. 

bTV Media Group остава на разположение, за да предостави на рекламодателите и партньорите си възможност за нестандартно и ефективно позициониране във всички платформи на групата.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]