Новият btvnovinite.bg – повече и по-лесно достъпна информация от водещата новинарска медия в България

Лидерът в отразяването на актуалните новини и дигитално огледало на най-авторитетната новинарска редакция в България - btvnovinite.bg е вече онлайн с изцяло нови функционалности и решения

Реклама

Лидерът в отразяването на актуалните новини и дигитално огледало на най-авторитетната новинарска редакция в България - btvnovinite.bg е вече онлайн с изцяло нови функционалности и решения.

Съвсем скоро btvnovinite.bg представи на потребителите редица нови елементи и подобрения, които правят употребата на новинарския сайт още по-лесна. Опростената и олекотена навигация  дава бърз, интуитивен и пряк достъп до най-важните акценти от деня, а достъпът до съдържанието през мобилни устройства вече е по-лесно и удобно.

Новият btvnovinite.bg е с опростено меню за по-интуитивна навигация, с нов начин на подредба както на водещите новини, така и на отделни секции, съдържа повече видео материали и осигурява бърз, лесен и удобен достъп до повече и различно по своята същност качествено съдържание, осигурено специално за потребителите чрез различните платформи на bTV Web (bTV Media Group).

 

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: [email protected]

ПОСЛЕДНИ

Реклама