Новият сезон на „Ястие на годината“ по Soul & Pepper с усъвършенствана концепция, голяма парична награда и богата палитра от рекламни възможности

Предстоящият втори сезон на първото оригинално българско кулинарно риалити по Soul & Pepper - „Ястие на годината“ отново предизвиква на дуел авторските рецепти на любители и професионалисти в кухнята

Реклама

Търсенето на най-уникалната авторска рецепта, достойна за приза „Ястие на годината” вече започна. Това обяви екипът зад продукцията на първото оригинално българско кулинарно състезание. . В сезон 2 могат да кандидатстват както любители готвачи, така и майстори на кулинарното изкуство. Опитът в състезанието остава на заден план, като акцентът ще бъде насочен изцяло към авторските интерпретации на кандидатите. По строго определени кулинарни критерии професионалното звездно жури ще избере най-добрите претенденти за участие във формата.

Големият победител ще спечели 10 000 лв. и възможността да създаде собствено кулинарно предаване в ефира на Soul&Pepper TV.

Следващият голям победител може да е всеки един, който се запише ТУК. Вашата марка може да стане част от успеха, чрез различните варианти на бранд интеграции, които предоставя форматът.