Ново звездно попълнение в платформата bSTARS

bTV Media Group разширява портфолиото си от обичани лица

Реклама

От пролетта на 2022г. част от звездното портфолио на платформата bSTARS става и най-добрата сноубордистка на България Александра Жекова.

bSTARS дава възможност на брандовете да си партнират с любимите лица на аудиторията чрез участие в събития, телевизионни и дигитални рекламни кампании, инфлуенсър колаборации и други канали на комуникация. Съвместната работа с лицата на медията допринася за успеха на нашите партньори и достигането на поставените от тях цели.

Ето защо за нас е изключително удоволствие да представим и новата звезда в небосклона на bSTARS. Александра Жекова е забележителна не само с многобройните си успехи в света на спорта, а и като силна жена, предаваща своя опит на младите спортни надежди, грижовна майка и човек, който вдъхновява хората около себе си.

С много труд тя е стигнала до удивителни постижения, което я превръща в гордост за България, а сега е посветена на това да помага на други хора да открият своя личностен потенциал.

Перспективите за колаборация с толкова влиятелна и развита личност като Александра са подходящи за различни сфери на бизнеса. Част от тях са: спорт, устойчивост и грижа за околната среда, дейности на открито, образование, пътешествия, изкуство, физическа активност от ранна възраст, мода и красота. Всички тези теми Александра съчетава и успешно балансира чрез своя здравословен начин на живот.

Устремът и силата, които Александра притежава, са изключително ценни качества във всяко партньорство, а това гарантира успеха и безкрайните хоризонти пред нас.