Новото вечерно шоу на bTV

Възможности за бранд интеграции

Реклама

Вдъхновено от световните образци в своя жанр, новото вечерно ток-шоу на bTV идва още в началото на 2020 година, за да предложи на зрителите качествено развлечение всеки делник между 22:30 и 23:30 часа. С модерна визия и разнообразно съдържание в динамични сегменти, късното шоу ще гарантира приятното настроение на зрителите с оригинален хумор, интригуващи срещи, горещи коментари и завладяващи артистични изпълнения.

Вдъхновяващи разговори с български и международни звезди от света на изкуството, културата, спорта, както и влиятелни публични фигури ще ангажират вниманието на публиката и ще ù донесат неповторимо и обогатяващо преживяване след края на работния ден.

С разнообразието от рубрики и външни снимки, динамичната структура на предаването предлага множество възможности за запомнящи се бранд интеграции в положителна среда. Партньорите ни ще имат възможност да интегрират търговските марки по различни начини – например, в скечове на предаването; в рубрики, включващи външни снимки от вечерни събития на рекламодателите, AR, интегриране на бранд персонаж и др.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]