Бутиково кулинарно изживяване с очарователната Айлин Бобева скоро по Soul&PepperTV

Епизодите с една от претендентките в топ риалитито „Ергенът“ представят най-изисканите ресторанти в столицата и авторските им рецепти

Реклама

Ходенето на ресторант е неизменна част от градската култура. Дали това е място, на което да се видим с приятели, да избягаме за кратко от ежедневието, да отбележим специален случай, да отидем на първа среща или е малко пътешествие – поводът е без значение. Всички отиваме там заради преживяването. Но дали то е само в храната? Отговорът отдавна вече е категорично „Не“.

Кои са компонентите, които правят посещението ни на даден ресторант в перфектно изживяване? На този въпрос търсим отговор заедно с Айлин Бобева – една от най-запомнящите се участнички в риалитито „Ергенът“, бързо превърнала се в любимка на аудиторията пред малкия и по-малкия екран, а именно в телевизията и социалните мрежи.

Като типичен представител на едно младо поколение, Айлин живее и консумира първо с очите си – чрез социалните мрежи. Но ако на снимки, преминали през филтри и допълнителна обработка всичко може да бъде подвеждащо – на място винаги можем да видим каква е реалността. Именно затова Айлин ще тръгне на своеобразна изследователска мисия през Инстаграм до „живия живот“, в която ще види  дали реалността е по-вкусна от храната за очите.

Новата поредица очаквайте в края на месец август в ефира на Soul&PepperTV.

ПОСЛЕДНИ

Реклама