Още повече онлайн: bTV Media Group със специален рекламен дигитален пакет за Шампионска лига

Топ спортните журналисти на bTV Media Group ще ви пренесат във всяка една част на Европа в новия дом на Champions TV - btvsport.bg

Реклама

И отново е време за битка като никоя друга. Отбори и футболисти, които се радват на милиони фенове! Това е Шампионската лига! Най-авторитетният клубен турнир отново ще привлече зрителите пред екраните, а по традиция мачовете в сряда вечер ще бъдат излъчени на живо в каналите и дигиталните платформи на bTV Media Group.

Платформата Champions TV ще комбинира в 90-минутно живо предаване най-важните моменти от всичките късни срещи от турнира. От тази година тя има свой нов дом – новият спортен сайт на bTV Media Group – www.btvsport.bg.

Топ спортните журналисти на bTV Media Group ще ви пренесат във всяка една част на Европа.

Дигиталният рекламен отдел е разработил специално рекламно предложение, което включва уникалния формат на Champions TV, спортните категории в btvsport.bg, посветени на Шампионска лига, Лига Европа, Лига на Конференциите и още допълнителни рекламни възможности.

За повече подробности по него може да се обърнете към колегите от отдел „Дигитални продажби“ на websales@btv.bg , които ще обсъдят персонално всяка възможност за вашия бранд в уеб света на Шампионска лига.