Отново на училище с Радио N-JOY

Радио N-JOY продължава да инвестира време и ресурси в подкрепата на музикалното бъдеще на страната

Реклама

Първият звънец отново удари и радио N-JOY отбеляза началото на новата учебна година с грандиозно издание на традиционното си събитие „Отново училище“. На 17-ти септември на сцената в Южния парк излязоха звезди като Поли Генова, Искрата, Кристиана Асенова и Toshey, Симона Петрова – MONA, Иван Радуловски, Вили Стоянов и формация към ЦПЛР ОДК Велинград, NICKA и Бон-Бон. “Отново на училище” е поредното събитие, част от стратегията на радиото за дългогодишна безусловна подкрепа към развитието на музикалните таланти на България. От непрестанния интерес към новите изпълнители и редовните разговори с тях в ефира на радиоверигата, през конкретни музикални кампании радио N-JOY продължава да инвестира време и ресурси в подкрепата на музикалното бъдеще на страната.

Наши верни партньори в забавленията бяха над 1000 деца и техните родители. Те се включиха в различни щафетни и индивидуални игри, като получиха страхотни подаръци от радио N-JOY и 

партньорите ни от EMAG, Florina, CashCredit, Dragzone, Тандем. Като голяма награда дадохме и велосипед, пуф, десетки комплекти с подаръци. Отделно, заедно с чаровната Доменика от радио N-JOY, на сцената фронтмен бе Инспектор N-JOY.

 

Освен много музика и игри със страхотни награди, и тази година радиото поставя фокус върху безопасността на нашите деца и е организирало реална среща на феновете на радиото с патрулни полицаи и пожарникари. Всеки желаещ успя да се качи в истински полицейска кола и да се снима с патрулен мотор със съдействието на полицаите от Главна дирекция „Национална полиция“. Цяла пожарна кола бе позиционирана на Голямата поляна в Южния парк, заедно с голям екип пожарникари от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, които учеха малки и големи как се стреля по мишена с пожарникарски маркуч. Повлияни от зачестилите произшествия и инциденти на място пожарникарите и полицаите отделиха и специално внимание, за да дадат на децата ценни съвети за тяхната безопасността. 

По време на събитието имаше и организирана акция на най-мащабната национална доброволческа кампания за почистване „Да изчистим България заедно“. Всеки гост на събитието можеше едновременно да  изрази своята  съпричастност за опазването на околната среда и да посрещне новата учебна година с хитова музика и игри с награди. Заедно кампанията „Да изчистим България заедно“ и събитието на радио N-JOY насочиха вниманието към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.