Павилионът за музика и книги на Jazz FM

Радио Jazz FM, в партньорство с „Читалнята“, проведе мащабна дарителска кампания за обогатяване на книжния фонд на редица библиотеки и читалища в страната

Реклама

Jazz FM радио превърна ЧитАлнЯта в Градската градина в София в "Павилион за музика и книги" с топлата подкрепа на Costa Coffee. През седмицата от 26-и до 30-и ноември сутрешното предаване „Джаз ден“ се излъчваше от любимото място за четене, където книгите и тяхната мъдрост бяха поставени в центъра на програмата на радиото, заедно с любимата джаз, соул, фънк и блус музика.
Изнесеното студио бе посветено на каузата "Да съберем 2019 нови книги за библиотеките до края годината", като книгите бяха дарени на библиотеките и читалищата из цялата страна.

От любов към музиката и истинското кафе в топлата и приканваща атмосфера на Павилиона за музика и книги влязоха редица музиканти, писатели и артисти. Те дариха книга и споделиха кои са техните любими автори, какъв би бил саундтракът на любимата им творба и защо книгите имат силата да променят света. Всички интервюта можете да видите на фейсбук страницата на радио Jazz FM.

Участвалите в кампанията за обогатяване на книжния фонд на „Читалнята“ и библиотеки в страната получиха много освежаващи подаръци от Costa Coffee и мебели Mobiladalin.

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: [email protected]