Подгответе се за горещо българско лято със специалната програма на bTV

Основен акцент в лятната програма е специалната праймтайм версия на формата „Стани богат“ – „Въпрос на бъдеще“, която bTV разработва съвместно с лицензодателя Сони. Другата голяма премиера е оригиналният сериал „София вкъщи“, които ще ни пренесе в непознатия свят на агентите на недвижими имоти. Всяка седмица зрителите ще гледат най-горещите български филмови заглавия, някои от които за първи път по телевизията. Програмата се допълва от повторението на сериала „Съни бийч“, чийто нов сезон започва да се снима именно това лято

Реклама

С покачването на температурите се засилва и желанието за развлечение и летни емоции. Готови сме за нови преживявания и дълго чакани срещи с любими неща, които ни носят добро настроение и силни преживявания.

Именно това ще открие зрителят в специалната лятна програмна схема на bTV, която поставя своето начало още в края на май. С излъчването на трисерийната британска сага „Аферата Стани богат“, посветена на един от най-ярките опити за измама в култовата игра за знания, ще подготвим зрителите за специалните праймтайм издания на „Стани богат“ – „Въпрос на бъдеще“. В този уникален благотворителен проект зрителите ще се запознаят с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България, които ще бъдат подкрепени чрез играта на истински герои и популярни личности, свързани с каузите. Но най-голямата изненада ще бъдат гост-водещите на проекта, които ще превърнат всеки епизод от предаването в паметно и неповторимо събитие. Премиерата на първия епизод е на 4-ти юни ,в неделя от 20:00 часа.

От горещия стол на знанието се пренасяме на нажежения столичен пазар на имоти, в който се развива действието на премиерния български сериал „София вкъщи“. Сериалът разказва за една от най-успешните компании за недвижими имоти в България, която е изправена пред сериозна криза. Когато влиятелният й основател внезапно умира, най-доверените му служители се оказват начело на бизнеса, но сбъднатата мечта бързо се превръща в сложен казус, когато двамата научават за съществуването на София, незаконна дъщеря и законна наследница на половината активи на починалия й баща. С актьорски състав, залагащ основно на нови лица и с добър баланс между морални дилеми, реални казуси и забавни ситуации, „София вкъщи“ стартира от 29 май и ще се излъчва в понеделник и вторник от 21:00ч.

В духа на доброто настроение летните вечери по bTV продължават със завръщането на първи и втори сезон на обичания сериал „Съни бийч“, чието заглавие ни пренася директно на морския бряг. Наложил се като един от най-любимите сериали на българската публика, „Съни бийч“ ще ни припомни романтиката и трепетите, наред с криминалната комбинаторика, странните туристи и комичните преживявания на героите, чието лято протича в едноименния курорт. Епизодите ще се излъчват сряда, четвъртък и петък от 21:00ч., от 31 май.

Българското съдържание продължава от 3 юни – в съботните вечери от 20:00 часа предлагаме специален слот за българско кино с излъчването на топ заглавията от портфолиото на bTV Studios. „Голата истина за група Жигули“, „Революция Z”, „Живи легенди“, „Завръщане“, премиерните „Доза щастие“ и „Като за последно“ са само част от заглавията, които ще освежат горещия съботен праймтайм.

Екипът ни е на разположение за по-детайлна информация за всичко предстоящо и вълнуващо в платформите на bTV Media Group.

ПОСЛЕДНИ

Реклама