Предстои лятното турне N-Joy Summer 2020

В рамките на 6 седмици мобилното студио на радио N-JOY ще обиколи цяла България в подкрепа на българския туризъм

Реклама

За трета поредна година радио N-JOY ще обиколи страната в традиционното си лятно турне N-JOY Summer. Под наслова #РазличноЛято любимото радио ще проведе мащабна кампания в подкрепа на българския туризъм. В продължение на 6 седмици водещите на радио N-JOY ще запознават аудиторията с уникалните забележителности на избрани туристически региони в страната с цел популяризирането им като притегателно място за ваканцията на все повече българи. Като социално отговорна медия, радио N-JOY ясно съзнава, че именно сега е моментът, в който трябва да обединим усилия, за да покажем предимствата на България.

Всяка седмица емблематичните Инспектор N-JOY, Деси, Нейа и Ники ще запознават слушателите с шест различни вида туризъм*, които могат да бъдат практикувани в България. През разказите на местните жители слушателите ще чуят за неповторимите археологически, исторически, културни, кулинарни и други локални специфики на съответната област. Всяка седмица ще бъде изпълнена с разнообразни съвети и препоръки за дестинации, които водещите ще представят чрез поредица от интервюта с местни представители.

Паралелно с националната обиколка и активното отразяване в радиоефира, водещите на радиото ще провокират аудиторията да се включи в играта на кампанията N-JOY Summer. Всеки ден във Facebook страницата на радио N-JOY ще задаваме въпрос, свързан с мащабното турне, интересни факти за любимите кътчета от страната и информация от спонсора. В края на всяка седмица ще награждаваме печелившите, избрани на лотариен принцип. Така кампанията ще бъде едновременно полезна и забавна за аудиторията.

*Ще бъдат представени следните категории туризъм: морски туризъм, планински туризъм, културен/исторически туризъм, спа/балнеотуризъм, кулинарен/винен туризъм, селски/еко туризъм.