Радио N-JOY отпразнува 16 години със своя първи NJOY Podcast

Най-слушаното радио в цяла България е подготвило десетдневна празнична програма в ефир и игра с подаръци за феновете

Реклама

Радио N-JOY чества 16 години в ефир с първия по рода си събитиен NJOY Podcast. От 1 юни всички могат да чуят първия епизод, посветен на неразказваната история на N-JOY в специалната секция на сайта на радиото, както и в Spotify и Anchor. Първи пред микрофона застава не кой да е, а емблематичният Инспектор N-JOY. Какво е да владееш магията на радиото 16 години и можеш ли да шокираш някой с репликата „Дайте ми 3 килограма краставици“?

В епизодите от NJOY Podcast думата ще имат „НЕобичайните заподозрени“. За първи път ще чуете историята на любимото радио, разказана от тези, които не са заставали пред микрофона. Водещи, тонрежисьори, новинари, продуценти, хората, които винаги стоят зад кулисите и работят вече 16 години, за да могат слушателите да се наслаждават на хитовата музика и да чуват добрата страна на живота. В първия епизод гост-водещ бе винаги шумната и лъчезарна Гергана Ботева, а тайната на добрите новини ни разкрива Симеон Чешмеджиев. NJOY Podcast, стартира с поредица от 6 епизода, които ще ви потопят в тези 16 години, минали като 16 мига истинска радост.

Паралелно с подкаста радио N-JOY подготви специална празнична програма в ефира си от 1-ви до 10-ти юни. През поредица от интервюта със значими личности N-JOY представи пресечната точка между 16 годишната история на радиото и тази на музиката, театъра, киното и аудиобизнеса в България през този период. Сред гостите в студиото бяха музикантите Рут Колева, Прея, Михаела Филева, Innerglow, Михаела Маринова, режисьорът Виктор Божинов, гласовете Станислав Димитров – Стенли, Кирил Бояджиев, Светлана Смолева, културния мениджър Христо Христозов и други.

По последните данни на пипълметричната агенция ГАРБ, получени в края на Май, за месец април радио N-JOY е най-слушаната радиостанция в цялата страна, с най-голям аудиторен в категория 15 – 69-годишни. 

Последно, но не и по значение, какво е един рожден ден без подаръци? В деня на детето, радио N-JOY стартира и забавна игра на своята Facebook страница. Всеки, който отговори с коментар под поста на въпроса на деня може да е сред тримата щастливци, които в края на играта ще спечелят луксозни подаръци.