Радио N-JOY отпразнува 17-ия си рожден ден с концерт на Innerglow

Слушателите станаха зрители с лайвстрийм концерт в Instagram профила на радиото

Реклама

На 1-ви юни радио N-JOY добави още една година към своя радиоефир, като отбеляза празника с игри в ефир, торти и много музика на живо. Точно в 17ч. започна специалната празнична програма по повод 17-ия рожден ден на N-JOY, водена от емблематичния Инспектор N-JOY и усмихната водеща Доменика Димитрова! В преобразеното студио на радиото влезе една от най-обичаните български групи - Innerglow с празничен сет, подготвен специално за радиото. От 17 до 19 ч. музикалното трио, със състав Тодор Ковачев (вокал и кийборд), Петър Желев (китара) и Матей Христосков (барабани), изпълниха едни от най-обичаните песни на групата като Little Magnets, Nowhere, Hurt Ya, Crawling и други. Специално за празника на радио N-JOY в ефира прозвуча и премиерно чисто новото парче на Innerglow – Mindless Grinding.

 

Цял ден в ефира на радиото валяха поздрави от верни слушатели, от 17-годишни младежи и от любими музиканти. Слушателите станаха зрители с лайвстрийм на специалната програма в Instagram профила на радиото: https://www.instagram.com/radionjoybg/ В разговори зад кадър и много лични разкрития, групата и екипът успяха да държат стотици на линия в празничния ден.

 

 

Веднага след концертната програма в ефира на една от най- разпознаваемите радиостанции в страната прозвуча и празничния сет на DJ Pancho, с който празникът завърши.

Радио N-JOY благодари на всички свои приятели, слушатели и партньори за прекрасните пожелания и за споделените емоции!