Радио N-JOY разширява обхвата си и затвърждава позицията си на лидер в страната

Успешни рейтинги и за bTV Radio, което бележи първа позиция в столицата

Реклама

Феновете на радио N-JOY ще могат да следят програмата му вече и в град Троян, на  честота 103,4 МНz. Музикалната радиоверига продължава да разширява обхвата си в страната, като бележи първи позиции в редица слушателски категории. Според изследванията на агенция ГАРБ[1]  радио N-JOY достига до над 1 160 000 слушатели на месечна база в категория 15- 69 – годишни. Това прави радио N-JOY, част от bTV Radio Group, най-слушаното поп радио в България на месечна база.

Програмата на радио N-JOY дава възможност на слушателите да чуят любимите си хитове, като вече всяка сутрин и жителите на Троянския балкан ще имат възможността да слушат шоуто на Инспектор N-JOY, по обед да следят кулинарните тенденции с Нейа, а в следобедните часове да разпускат с предаването „Приятно разсеяни с Деси“.

Благодарение на новата честота на радиото всеки жител на Троян, който иска да отправи своя поздрав в ефира на N-JOY, ще може да го направи и да чуе любимите си песни в предаването „6 хита в 6“. Сега след като новата честота в град Троян вече излъчва програмата на радиото, в най-скоро време се очаква да бъдат пуснати в експлоатация и честотите за излъчване на N-JOY в градовете Ябланица, Обзор и Ихтиман.

bTV Radio Group затвърждава лидерските позиции и с bTV Radio, което бележи първо място по рейтинг и най-много слушани минути на дневна база в столицата[2]. Информационното радио запазва челната позиция във възрастова категория 15-69 – годишни в София. bTV Radio предоставя на слушателите си възможността да знаят всичко - чрез богата ефирна програма в следобедния блок, с ежедневни гости в предаването „За града“ и обзор на най-интересното от информационния поток в предаването „Важното, казано на глас“.

[1] По данни на пипълметричната агенция ГАРБ, за месец март 2019г., за радио N-JOY категория 15-69 годишни

[2] По данни на пипълметричната агенция ГАРБ, за месец март 2019г., за bTV радио категория 15-69 годишни в София

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: [email protected]