Снимките на едни от най-силните продукции на bTV Media Group стартират през лятото

Рекламодателите могат да се включат с алтернативни форми и продуктови позиционирания на своите брандове в топ продукциите „Фермата“, „България търси талант“, „ Ловци на храна“, „Бригада Нов дом“

Реклама

След изключително силния пролетен сезон през 2019 година bTV стартира снимките на новите сезони на своите топ продукции. Успехът и силното им представяне през новите сезони са гарантирани в прайм тайма на bTV.  Едно от най-гледаните предавания– „Бригада Нов дом”, ще бъде заснето това лято.

През месец юни ще стартират снимките на топ кулинарното предаване „Ловци на храна“. Chef Андре Токев и неговите помощници отново ще се отправят на път в търсенето на кулинарни приключения. Неуморните „Ловци на храна” ще посетят непоказвани досега кътчета на страната, ще покажат и разкажат за местния бит и специалитети. Енциклопедичните познания на chef Токев за световната кулинария ще се срещнат с българските традиции. ТВ зрителите, както и потребителите на интернет платформите на bTV Media Group ще имат достъп до запасите от практични рецепти на кулинарните пътешественици. 

Предаването е изключително популярно сред рекламодателите с опциите за обвързване на брандове с висококачествено съдържание чрез микс от алтернативни форми на реклама и продуктово позициониране.

Със старта на снимките на „Бригада Нов дом“ през месец юли Мария Силвестър и Влади Караджов ще започнат отново да променят домовете и живота  на семейства в нужда.  Положителният и зареждащ социален проект ще се завърне с нов сезон през пролетта на 2020 година. Бригадата на Караджов и чаровната водеща ще влизат в неприветливи и разрушени къщи  и ще ги превръщат в истински и уютни домове. 

Чрез  „Бригада Нов дом“ bTV Media Group предоставя на своите партньори възможност за изграждане на успешна комуникационна кампания със социален принос.

Тази есен в ефира и на онлайн каналите на bTV се завръща най-успешният риалити формат в света - Got Talent. През месец юли ще стартират снимките на една от любимите шоупрограми на българите. Тя ще предложи нови вълнуващи елементи, които ще гарантират забавление и зрелищни спектакли. „България търси талант” е телевизионен риалити формат, подходящ за хора от всички възрасти. Със своята позитивна енергия той забавлява едновременно участници и зрители.

Обвързвайки се с неговото съдържание, рекламодателите ще могат да популяризират брандовете си на всички платформи - събитията на и зад сцената на „България търси талант“ създават разнообразие от новини и съдържание, на които  привържениците на предаването ще могат да се радват не само пред малкия екран, но и в онлайн платформите на bTV, така и в радио каналите на групата.

Най-рейтинговото есенно риалити шоу у нас — „Фермата”, за пореден път ще докаже на зрители,  рекламодатели и потребители на всички видове платформи, че е най-позитивното и градивно риалити шоу в българския ефир за последните години. Снимките на новия сезон започват през месец август, а тематиката му отново е близка до българското общество, има широк световен отзвук и е в синхрон с пулса на времето.

Участие в шестия сезон на „Фермата“ ще вземат както популярни личности, така и обикновени хора. По пътя към голямата награда от 100 000 лева те ще преминат през  редица изпитания, нови битки, исторически куизове и дуели. Нови послания и съдържание ще събудят по необичаен начин интереса на зрителите.

И тази година феновете на предаването ще могат да проследяват епизодите онлайн на btvplus.bg. Специално допълнително и ексклузивно съдържание ще бъде създадено за сайта fermata.btv.bg. Съвместни инициативи ще бъдат организирани с радио каналите на bTV Media Group. По всяко време и на всички устройства шоуто е достъпно и на VOYO. Обвързването с предаването гарантира достигането до многобройна аудитория на всички платформи.

Повече информация за снимките, предаванията и опциите за обвързване на брандове с топ продукциите на българския медиен пазар може да получите от екипа на отдел Продажби.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]