Социалният експеримент „Смени жената“ е лидер по гледаемост в своя часови пояс

Първи епизод на “Смени жената“ закова близо 1 100 000 зрители пред телевизионния екран

Реклама

В новия сезон на „Смени жената” първи показаха своите рецепти за щастие спортната фамилия на Владо Николов и семейство лингвисти от Бургас. Това стана пред близо 1.1 милиона зрители (данни на ГАРБ, All 4+), които гледаха старта на  на 27 февруари.

Предаването е хит сред зрителите от всички възрастови групи, включително сред младите (А18-34). 38,3% от тях предпочетоха риалити формата по bTV пред програмата на втората по гледаемост телевизия. Това е с 1,4% повече в сравнение с миналата година. Драматичният социален експеримент на bTV „Смени жената” е предпочетен от 1.6 пъти повече зрители на възраст между 18 и 49 години в сравнение с броя зрители в същия таргет, гледали NOVA по същото време.

34.6% от женската и 30.4% от мъжката аудитория  проследиха с интерес различните ситуации, в които изпадаха участниците, сменили своя начин на живот за една седмица през първите два епизода на предаването. Аудиторията на възраст между 18 и 49 години, както и младите зрители също избраха риалити формата „Смени жената“ пред програмата на конкурентите през последните две седмици.

Участието на популярни лица, споделянето на разнообразни формули за щастие от семейства с коренно различни житейски философии и разкриването на техния личен живот дават заявка за качествено забавление и високи зрителски резултати. Форматът на „Смени жената“ и историите, с които завладява публиката, гарантират на рекламодателите достигане до максимален брой зрители от всички таргет групи.

Рекламодателите имат възможност да планират крос-промоционални активности  чрез специално създадената рубриката „Загубени в превода“ на радио N-JOY. Всяка сряда сутрин водещият Инспектор N-JOY и психоложката Елена Димитрова – Ангелова коментират различни гледни точки за семейнитевзаимоотношения. В рамките на три месеца те ще дебатират върху ключови моменти от телевизионния формат „Смени жената“ и ще посрещнат в студиото на N-JOY участниците от риалити формата.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]