"София вкъщи“ влиза в дома на зрителя от 29 май по bTV

Премиерният сериал ще се излъчва в понеделник и вторник от 21:00ч.

Реклама

Горещото лято с българския заглавия по bTV стартира от 29 май с премиерния български сериал „София вкъщи.“ Той ще пренесе зрителите в колоритния и необятен  свят на една от най-успешните компании за недвижими имоти в България. Когато влиятелният й основател внезапно умира, най-доверените му служители неочаквано се оказват начело на компанията. Ситуацията бързо се превръща в сложен казус, когато те научават за София – незаконната дъщеря и законна наследница на половината от бизнеса на починалия й баща. Изпълнени с лек хумор, забавни ситуации и неподправена искреност, епизодите ще изследват различните измерения на дома и семейството.

Героите в сериала съчетават в себе си разнообразната палитра на човешкия характер - амбиции, емоции, дилеми и проблеми. Самата София трудно остава незабелязана. Тя е едно от онези момичета, които привличат вниманието с неподправения си чар, позитивното си отношение и щипка лудост. Обича да снима детайли по софийските улици, фасади, украси, всичко красиво, което я впечатлява. Новината за смъртта на баща ѝ я кара да се чувства виновна, че не е била по-решителна. Ето защо, когато пристига в агенцията, София вижда в това възможност да опознае баща си и да намери своето призвание. Там, обаче, се сблъсква с Даниел и Никола – новите съсобственици. През перипетии и приключения, героите откриват, че недвижимите имоти се купуват и продават, но домът е нещо, което се създава.

Зрителите ще могат да се насладят на още качествено българско съдържание с първи и втори сезон на „Съни бийч“ от 31 май, както и на селекция на филмови заглавия в събота вечер от 3 юни.