Спортен маратон в каналите на bTV Media Group

През януари медията ще излъчи в ефира си над 80 срещи от футболни първенства и турнири от два континента

Реклама

Наричат януари „безкраен понеделник“. Противно на славата на първия месец от годината, традиционно лишен от особени събития в световен мащаб, спортната програма на bTV Media Group, начело с тематичния канал RING, ще излъчи спортно съдържание от Купата на Краля, Суперкупата на Испания, поредни кръгове от европейските първенства Серия А и португалската Примейра лига.

С риск от световъртеж при изброяването на всичко това, на 9-ти януари стартира и дългоочакваната Купа на африканските нации 2021г. Турнирът, който трябваше да се проведе миналото лято, ще продължи до 6 февруари, а в него ще видим част от най-големите звезди на съвременния футбол като Мохамед Салах, Садио Мане и Рияд Марез. Всички мачове ще бъдат излъчени на живо по RING и Voyo.bg, като спортният канал очаква да посрещне над 40 срещи на живо от 52-та мача в турнира.

Съвсем скоро феновете на гейминг индустрията и електронния спорт ще се разпознаят в премиерно локално предаване, насочено към видеоигрите. За още по-любопитните, bTV Media Group отговаря с нов спортен подкаст с участия на личности от българския и световен спорт в откровен разговор за темите, които вълнуват зрителя. Спортната емоция ще се разгърне по всички платформи на медията, в унисон с динамиката на модерното ежедневие и нуждата от информация.

Актуална програма за всяко едно спортно събитие в каналите на bTV Media Group може да откриете на сайта ни, а екипът ни е на разположение да предложи подходящите опции за позициониране.