Спортният сайт и бизнес сайта на bTV Media Group празнуват първи рожден ден

През април btsport.bg ще излъчи ексклузивно и на живо и онлайн ексклузивната боксова гала вечер на Тервел Пулев в Калифорния

Реклама

Двете най-нови попълнения в дигиталните редици на bTV Media Group – спортният сайт btvsport.bg и сайтът за света на бизнеса – businessnovinite.bg празнуват своя първи рожден ден през април.

През изминалата година двата сайта, предоставящи надеждна и навременна информация с бранда на bTV Media Group, успяха да се утвърдят сред водещите информационни източници.

Интересното съдържание и видео проектите бяха сред основните акценти в съдържанието и на двата проекта.

Спортният видео подкаст „За спорта без клишета“ на btvsport.bg прие в своето студио над 50 гости – изтъкнати български спортисти, треньори и спортни дейци.

„За спорта без клишета“ успя да реализира почти 200 000 видео гледания до първия рожден ден на btvsport.bg.

Спортният сайт успя да изгради и специализиран микросайт за Световното първенство по футбол в Катар в края на миналата година. За голямото спортно събитие, екипът на btvsport.bg реализира и два специални видео подкаста. Спортният флагман на групата успя да постигне устремен ръст, като трафика вече  надминава 1.5 милиона импресии.

Бизнес сайтът businessnovinite.bg успя да се позиционира сред сериозните и компетентни източници за бизнес и икономическа информация.

Сайтът реализира и специализиран видео подкаст – Бизнес видео подксаст (БВП), в който гостите обсъждат най-наболелите теми в сектора. За първата си година businessnovinite.bg успя да достигне до трафик от близо 600 000 импресии месечно.

Двата сайта ще продължат да развиват интересното си съдържание. През април btsport.bg ще излъчи ексклузивно и на живо боксовата гала вечер на Тервел Пулев в Калифорния.