„Стани богат“ със специални осем епизода в прайм тайм през юни и юли

Под наслов „Въпрос на бъдеще“, епизодите са посветени на 8 обществено значими каузи с гост-водещи и участието на популярни български личности

Реклама

На стола на богатството се сяда веднъж. Освен, ако не надскочиш себе си и не дойдеш да играеш за нещо по-голямо от теб самия. За кауза. „Стани богат“ подава ръка на каузите и хората зад тях, споделяйки една и съща мисия - образованието, информираността и прогреса. В специалните осем епизода, обединени под мотото “Въпрос на бъдеще” подкрепата и силите се удвояват, тъй като основните участници ще бъдат в студиото с любими звезди, които припознават тяхната кауза за своя. Във всеки епизод зрителят ще проследява няколко вълнуващи игри в името на избраната мисия, сред които екология, донорство, образование и други. В един отбор ще играят Героят на деня - човек, който е отдаден на каузата и ще вдъхнови публиката с личната си история и известна на широката публика личност, която подкрепя каузата и помага на героя на деня в играта.

Водещият Михаил Билалов ще заеме обичайната си роля в първи и последен от специалните епизоди, а, a в останалите 7 въпросите в играта ще задават гост-водещи.

Не пропускайте старта на “Стани богат: Въпрос на бъдеще“ от 4 юни от 20 ч. по bTV.